Over ons

’t Kapelleke Fashion staat reeds 70 jaar garant voor stijlvolle kledij voor vrouwen, dit aan betaalbare prijzen. We zijn gespecialiseerd in dameskleding en zijn uitgegroeid tot een zaak met een sterke naam en reputatie van excellente persoonlijke service waarbij we onze klanten helpen bij het uitkiezen van hun persoonlijke outfit uit ons ruim aanbod aan collecties.

Wij verhuizen

Onze groei liet ons niet meer toe om op de huidige locatie te blijven. Na 3 generaties is verhuizen een grote stap voor ons. We ruilen de ‘kapel’ in voor de ‘kerk’ en nemen onze intrek in een groter pand in de Sint-Amandusstraat 10 – gelegen in het centrum van Deerlijk nabij de kerk. De nieuwe winkel is vlot bereikbaar en we beschikken over een ruime private parking.

We hebben er heel bewust voor gekozen onze naam te behouden en om er een leuke twist aan te gegeven om deze te verjongen. En dit hebben we helemaal doorgetrokken in de look en feel van het pand, het interieur van de winkel, de verschillende communicatie dragers alsook in de nieuwe collecties die ons aanbod zullen verruimen. Bij ’t Kapelleke Fashion gaan stijl, persoonlijke service, vernieuwing en verhouding prijs-kwaliteit steeds hand in hand.

Gloednieuw pand

In ons gloednieuw pand zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten een fantastische beleving kunnen aanbieden tijdens het shoppen. We blijven een boetiek met excellente service aan onze klanten. Onze trouwe klanten zullen zich er thuis voelen, de nieuwe klanten zullen verrast worden door de totaalbeleving. De moderne look van de zaak, ons logo en de vertaling ervan in de verschillende communicaties zullen ongetwijfeld opvallen en gezien worden. 

Trendy tot klassiek

Ons gekend aanbod van trendy tot meer klassieke vrouwelijke stijl blijven we aanbieden maar kiezen tegelijk voor vernieuwing en mikken hierbij gericht op de jongere dame. Met de extra plaats die we nu hebben, konden we eindelijk terug ons aanbod aanvullen en hebben we er fantastische nieuwe collecties bij.

Tot gauw!

MODESHOW